Financieel gezond!

Hét adres voor uw
financiële producten.

Uw balans op orde.
Vragen? Vragen!

Financieel gezond!

Hét adres voor uw financiële producten.

Uw balans op orde.

Vragen? Vragen!

salarisadministratie

Het verzorgen van uw salarisadministratie

Als u personeel in dienst heeft of van plan bent in dienst te nemen, verzorgt Van Amerongen Financieel zonder problemen uw salarisadministratie. U hoeft alleen maandelijks de mutatiegegevens per email aan te leveren. De mutaties worden door Van Amerongen Financieel verwerkt in een salarisprogramma, wij verzorgen voor u:

  • de verloningen
  • de aangifte loonheffing en sociale verzekeringen

Indien van toepassing kunnen wij ook de volgende aanvullende diensten voor u verzorgen

  • de aan- en afmeldingen bij de pensioenfondsen
  • de ziek-en betermeldingen bij de arbodienst

Dit alles geschied uiteraard binnen de kaders van wet- en regelgeving en van toepassing zijnde CAO bepalingen. Binnen 48 uur na ontvangst van de de mutatiegegevens leveren wij u de volgende gegevens per email retour:

  • de salarisstroken
  • de specificatie van de te betalen loonhefing

Bent u geinteresseerd?

Mocht uw interesse gewekt zijn, maken we graag een afspraak met u voor een oriënterend persoonlijk gesprek. Een indicatie van onze prijzen staat vermeld onder de menu-optie: Tarieven.

Producten

Onze dienstverlening

Boek­houding

Van Amerongen Financieel richt zich bij het verzorgen van administraties volledig op de MKB ondernemer.

Wij zijn een klein betrouwbaar administratiekantoor dat zich onderscheid door onze keuze om kwaliteit boven (onbeperkte) groei te stellen. Wij verzorgen uw administratie op een professionele manier. 

lees verder…

Interim opdrachten

Van Amerongen Financieel kan u voor maximaal 3 dagen per week een vakkundig financieel specialist leveren, door de bijna 20 jaar werkervaring op allerlei niveau’s van onze specialist; de heer L. van Amerongen en zijn hands-on metaliteit kan hij op uiteenlopende financiële functies moeiteloos ingezet worden.

lees verder…

Salaris­administratie

Als u personeel in dienst heeft of van plan bent in dienst te nemen, verzorgt Van Amerongen Financieel zonder problemen uw salarisadministratie. U hoeft alleen maandelijks de mutatiegegevens per email aan te leveren.

lees verder…

Tarieven

In onze offertes voor het voeren van u boekhouding zijn alle voorkomende werkzaamheden inbegrepen. Met name het feit dat beantwoorden van uw boekhoudkundige vragen zijn inbegrepen betekent dat u achteraf niet voor hoge onvoorziene kosten komt te staan.

lees verder…

Fiscaal advies

Van Amerongen Financieel beschikt over ruime kennis van de fiscale wet- en regelgeving voor het MKB. Onze doelstelling is onze klanten op een eenvoudige manier door de complexiteit van de administratieve en fiscale wetgeving heen te loodsen.

lees verder…

Overige

Heeft u een vraag die u niet op onze website terugvindt, dan kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mail.
lees verder…

Contact

Waar vindt u ons

Graspieperlaan 17
2496 HJ  Den Haag

info@vanamerongenfinancieel.nl