Financieel gezond!

Hét adres voor uw
financiële producten.

Uw balans op orde.
Vragen? Vragen!

Financieel gezond!

Hét adres voor uw financiële producten.

Uw balans op orde.

Vragen? Vragen!

Over ons

Maak kennis met ons kantoor

Van Amerongen Financieel is gevestigd aan de Graspieperlaan 17 in Den Haag.

Onze medewerkers

Bij Van Amerongen Financieel zijn werkzaam:

Laurens van Amerongen

Eigenaar/Directeur sinds 2008.
Houdt zich bezig met klantcontacten, fiscale advisering, opstellen van jaarrekeningen en begrotingen, belastingaangiften, alle voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden, interim management.

Achtergrond
Begonnen als medewerker financiele administratie in 1991, opgeklommen tot Financieel Manager in 1999 en gewerkt als controler bij verschillende organisaties

Opleidingen
HAVO, MBA, SPD I en II

Onze visie

Een dienstverlening te leveren die gericht is op het ondersteunen en begeleiden van onze klanten bij boekhoudkundige, salaristechnische en fiscale kwesties en hen het tijdrovende administratieve werk uit handen te nemen, zodat hij of zij zich beter kan richten op de hoofdzaken. Wij zorgen ervoor dat de administratie geheel op orde is, financieel gezond noemen we dat.

We menen verder te kunnen uitbreiden door ons duidelijk te onderscheiden van ander administratiekantoren, waarbij uitbreiding niet ten kosten mag gaan van het niveau van onze dienstverlening. Van Amerongen Financieel wil ook in de toekomst blijven staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, wij leveren hoogwaardige diensten tegen een betaalbare prijs.

Bent u geinteresseerd?

Mocht uw interesse gewekt zijn, vraag dan vrijblijvend hier een offerte aan.

Producten

Onze dienstverlening

Boek­houding

Van Amerongen Financieel richt zich bij het verzorgen van administraties volledig op de MKB ondernemer.

Wij zijn een klein betrouwbaar administratiekantoor dat zich onderscheid door onze keuze om kwaliteit boven (onbeperkte) groei te stellen. Wij verzorgen uw administratie op een professionele manier. 

lees verder…

Interim opdrachten

Van Amerongen Financieel kan u voor maximaal 3 dagen per week een vakkundig financieel specialist leveren, door de bijna 20 jaar werkervaring op allerlei niveau’s van onze specialist; de heer L. van Amerongen en zijn hands-on metaliteit kan hij op uiteenlopende financiële functies moeiteloos ingezet worden.

lees verder…

Salaris­administratie

Als u personeel in dienst heeft of van plan bent in dienst te nemen, verzorgt Van Amerongen Financieel zonder problemen uw salarisadministratie. U hoeft alleen maandelijks de mutatiegegevens per email aan te leveren.

lees verder…

Tarieven

In onze offertes voor het voeren van u boekhouding zijn alle voorkomende werkzaamheden inbegrepen. Met name het feit dat beantwoorden van uw boekhoudkundige vragen zijn inbegrepen betekent dat u achteraf niet voor hoge onvoorziene kosten komt te staan.

lees verder…

Fiscaal advies

Van Amerongen Financieel beschikt over ruime kennis van de fiscale wet- en regelgeving voor het MKB. Onze doelstelling is onze klanten op een eenvoudige manier door de complexiteit van de administratieve en fiscale wetgeving heen te loodsen.

lees verder…

Overige

Heeft u een vraag die u niet op onze website terugvindt, dan kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mail.
lees verder…

Contact

Waar vindt u ons

Graspieperlaan 17
2496 HJ  Den Haag

info@vanamerongenfinancieel.nl